Profile

Join date: Nov 7, 2022

About


bitcoin360 til rådighed


Indlægget Hvad er kryptobrænding og hvad er meningen? optrådte først på Coin Insider.

GBTC tilbyder ikke ombytning eller refusion

Vi vil anbefale dig, at du læser mere om kryptorobotter.

Tænker, at hvis du rammer den rigtige coin I crypto fra start, så tjener du flere % end en etableret aktie eller btc.

Læser du overhovedet det du poster ?

Printer

https://www.nasdaq.com/articles/a-comparison-of-bitcoins-environmental-impact-with-that-of-gold-and-banking-2021-05-04"Although the comparisons are not like-for-like, and with only Bitcoin’s scope of energy use and emissions being 100% defined, we can say that Bitcoin consumes/emits less than half of what the gold mining industry does, and less than one-fifth of what bank branches and ATMs do."

Når du tænker på, at der er adskillige digitale aktiver, som du kan investere i på denne platform, gør det den kun endnu bedre. Det er langt fra begrænset og tilbyder adgang til Bitcoin, Ethereum og en række altcoins. Det er ofte en god idé at sprede dine investeringer på flere aktiver, så det er generelt værd at tage et kig igennem nogle af de muligheder, du har. Her er en liste over nogle af de tokens, der understøttes på Bitcoin 360 AI-platformen:

Hvor har du dog fået den forestilling ?

Om det er et problem at crypto (herunder primært bitcoin og ethereum, sidstnævnte lidt endnu), bruger "meget strøm", er relativt til de problemer som det kan løse her i verden, eller blot skaber tilstrækkelig nytte. 

 Den kan komme så langt ned at selv Rick Rick begynder investere i crypto, hvis han holder ord. Kan ikke huske om det er 15K-20K, som er hans entry point. :)

 1. Du misforstår mandens indlæg.Det er 100% ironisk2.  Ja guld bliver også brugt til andet end opbevaring af værdi, men langt hovedparten er til opbevaring og smykker3. Nytteværdi af crypto er en værdiladet debat.Er eks Facebook en "bedre" måde at bruge energi på ?4. Læs hvad der er skrevet tidligere om udviklingen i BTC miningMen selvfølgelig hvis grumpy old men kan finde forhindringer - så kan det aldrig lade sig gøre.

Det har pumpet lidt over et år nu. Må være tid til den anden vej. Venter selv på et godt hak mere. Så må vi se om bussen kører eller ej ;)

Jeg i mega tvivl, jeg gav ikke meget for mine , som i ingenting stort set, og sidder med dagens værdi og tænker, det har været en unægtelig god investering , ikke så god som for et år siden eller halv år siden. Og på samme måde kunne man lave en anekdote om at en nationalbankers bankboks, låse, sikkerhedssystemer og opbygning af guldreserver- Er det sidste lag af sikkerhed vigtigt ?

hostrup skrev:

 Henvisning til billigt crypto lån:www.crypto.com8% p.a.

 Du har ret i at det er to forskellige ting, og det nok kan skævvride debatten lidt. Men samtidig starter de fleste blockchain projekter som et crypto-projekt med en underlæggende valuta.

Fordele

Det er præcis sandheden om din tankemåde.

jeg havde en mail hos wannadoo mener jeg det hed, den udbyder lukkede vist helt ned, hvis det er den mail så er jeg vel lost?

Redigeret af dankjar d. 10-01-2022 21:31

 Venter stadig spændt på forklaring på hvorledes det på alle andre parametre er en dårlig ide.Udsagn uden belæg ?

soga skrev:

+

Vilkår og betingelser

Redigeret af mathias1 d. 10-01-2022 09:47

Gad vide hvorfor en sådan politiker ikke kæmper tilsvarende for at stoppe guld mining ?

Mobiltelefon

hostrup skrev:

hostrup skrev:

Jeg synes faktisk tonen i de her tråde er blevet væsentlig bedre over tid. Jeg synes generelt folk taler pænt (dog til tider hårdt) til hinanden og der udveksles meninger. Jeg synes bestemt ikke jeg tilsviner nogen - og jeg forsøger som oftest at gøre mig umage omkring min tone, da jeg ved, at bølgerne hurtigt kan gå højt. Jeg har flere at mine "store modstandere" direkte på PM, hvor man kan tale væsentlig bedre sammen, f.eks. den største "lost cause" af alle los_champ :-)

Selvfølge giver Crypto på de pro setup der køres overskud, selv med priserne der findes idag.

Ad 4) Det sidste eksempel på usecase der har været fremført er, at krypto kan bruges til realkreditlån og da jeg spørger om det så ikke vil blive til en væsentlig højere rente pga. manglende mellemmand til f.eks kreditvurdering og ejendomsvurdering, så svarer den gode hostrup:      Hvem siger ejendommen ikke skal vurderes ?      Hvem siger kreditforeningen ikke stadig kan være garant ?

Så alt hvad der ikke er en fysisk ting har ingen værdi ?WebsiderBankvirksomhederFilm produktionosv.Transaktionerne kan erstattet eller leve i fælleskab med det eksisterende system, og der opnår en del ekstra ting da åbenheden om transaktionerne er til stede.Hvis vi ser på det samlede forbrug mining og transaktions clearing samlet på BTC ja så er det højt.Men man bliver nød til at se på det som 2 forskellige ting det nemlig er.Skabelse af nye BTC og Transaktionerne der køre inden i systemet.At der bliver brugt meget energi lige pt. på BTC JA, er det et problem ? Ikke i min optik, problemet findes nærmer i at verden ikke løser det energiproblem der faktisk er ret let at løse.Jeg er ikke enig med hostrup I at Bitcoin er løsningen på at udnytte en større grad af vindenergi, vindenergi er i forvejen et stupidt håbløst projekt på det plan man har det i idag og der findes bedre alternativer.Ingen tvivl om at BTC mining sikkert kan tage en del energi som bare ville blive tabt i systemet eller ikke produceret (nedlukkede møller når der ikke er behov)Men har svært ved at se hvordan det skal gå op i en større enhedMan er et bredt spektum af brugere.Men at negligere at der faktisk er 300.000.000 users inden i crypto synes jeg godt nok er en bedrift, som hostrup har nævnt før så stiger udbredelsen af brugere i crypto hurtigere end den skete inden for brugere af internettet (internettet var også lang tid om at slå igennem)Prøv bare at se hele NFT og Gaming delen (Spil) inden for crypto, det er jo også users.

hostrup skrev:

 Har sendt dig mit referal link 🤗

 Endnu en PN tosse, der piver og hyler, men når man spørger ind bliver det til angreb.FjolsHusk at det er okay at andre har en mening der er anderledes end dig. Årsagen til at mange ikke gider svare i trådene mere er den konstante tilsvining lige så snart folk har en anden mening end dig.Jeg fatter ikke I kan gå så meget amok over at debattere på internettet. Det er sgu underligt.

Spar mig for gryder, pander og sorte sokker her i julen.Jeg ønsker mig et ordentligt Bitcoin pump i år. Så må vi se, om julemanden leverer.

 Og det er faktuelt at jeg svarer på niveau.kig i spejlet.

Windows 11

Ofte stillede spørgsmål

Bitcoin 360 AI Australien: Australiere kan også foretage Bitcoin 360 AI-investeringer. Bitcoin 360 AI Australia's brugervenlige brugergrænseflade gør det nemt for indbyggere at få adgang til alle handelsværktøjer.

 Primitivt lavt niveau

Der er ingen mobilapplikation til Bitcoin 360 AI, der kan downloades. Du kan dog få adgang til platformen på smartphones og andre enheder via internettet. 

Som en automatiseret handelsplatform giver Bitcoin 360 AI brugere mulighed for at foretage investeringer uden at skulle bruge nær så meget tid eller kræfter. Ved hjælp af avanceret AI og algoritmer tager robotten sig af dine handler for dig og søger på markedet for at finde de mest rentable investeringer. Der er en del autohandlere derude, men de funktioner, der er skitseret tidligere, burde give dig en idé om, hvorfor så mange mennesker vælger at tilmelde sig Bitcoin 360 AI.

Administrator

Jeg skriver præcis at vi skal sætte i perspektiv, forsvarer ikke crypto mining,.

Redigeret af Jensen d. 29-01-2022 17:50

Bitcoin 360 Ai er helt gratis. Der er intet registreringsgebyr, og der er ingen tilbagetrækningskommission. Det hele er helt gratis!

 Vis mig en safe haven pt :)

Forskel mellem benzinbiler og dieselbiler

Som jeg skrev tidligere gider jeg ikke bruge mere tid på dig i denne tråd hostrup - du er umilig at have en seriøs diskussion med og bliver lynhurtigt personlig på den ubehagelige måde. 

3

Prisen for det setup du skitserer (og her er det i den grad politisk og ideologisk) er: Man opgiver muligheden for suspendering af handler, hvis der er mistanke om manipulation, collusion eller ren rendyrket svindel. Forbrugerbeskyttelsen vil også være væsentlig ringere, når man ikke i samme omfang som med centrale løsninger kan regulere/lovgive. Jeg tror, at det for den gennemsnitlige markedsdeltager (typisk opsparing via pension eller lignende) vil være en væsentlig forringelse i forhold til vores nuværende setup. Men det er klart et ideologisk standpunkt.

Ad 3) Det lyder naturligvis som en fin idé at eliminere et mellemled når man låner - jeg vil da også hellere handle i engros leddet end ude i detailhandlen. Som jeg kan forstå det skal man dog ved lån stille en større sikkerhed end det beløb mand låner. Tror der f.eks. er mange nyuddannede unge mennesker som er glad for, at de på baggrund af lønsedler og et budget i balance kan låne penge i banken, uden at skulle have midler der overstiger det beløb de vil låne.  

--- B sælger i 2014 sin BTC til C for 200 kroner

Lige et indspark til det med Bitcoin og strømforbrug.Jeg bor i Estland, hvor der er en håndfuld firmaer, som arbejder med mining af Bitcoins. Ifølge denne artikel udgør deres elforbrug op til 1% af det samlede elforbrug for Estland:https://news.err.ee/1608463286/peak-period-crypto-mining-makes-up-1-percent-of-all-electricity-consumptionI øjeblikket er der stor debat om elpriserne her, da de er steget 4-5x i forhold til sidste år, hvilket gør det urimeligt svært for husstande med små indkomster at betale. 

Der er flere kryptovalutaer at vælge imellem

 Ja, at bid/offer kan være meget høj på crypto, hvorfor det er useless til almindelige dagligdagshandler.

Brugervenlig handelsplatform

 Nej.Det kræver det ikke, du fejlfortolket betingelserne.men ja det er et lån på 50% af værdien af den stillede sikkerhed.

Prøv at hør her din arrogante stodder. Du bidrager ikke med en skid til denne tråd - andet end din sædvanlige arrogance. Og i det her tilfælde er det pænt nemt at kalde bullshit fordi du er ude, hvor du slet ikke kan bunde. Dine "fantastiske" eksempler hørte vi i tråd 4,25 - og dine indlæg vidner om, at du stadig ikke har forstået problemstillingen.

 Hvorfor mener du man skal passe på Concordiums, udover deres token pris er faldet kontinuerligt? Shiba er jo bare en meme coin, og folk der smider penge efter Luna efter USTs kollaps er vidst selv skyld i de taber deres penge...

dankjar skrev:

Ja du kan. Vi sikrede designfleksibilitet ved udvikling af Bitcoin 360 AI-appen og har sørget for, at softwaren tilbyder en behagelig brugeroplevelse. Appen har en webbaseret grænseflade, hvilket betyder, at den kan bruges på en lang række internet-understøttede enheder, herunder mobiltelefoner, bærbare computere, stationære og tablets. Internetadgang og webbrowsere er de to vigtigste krav for at bruge Bitcoin 360 AI-appen, åbne en konto, finansiere kontoen og bruge appen til at handle med Bitcoin og en lang række kryptovalutaer. Takket være denne fleksibilitet kan du bruge Bitcoin 360 AI-appen til at handle krypto derhjemme eller endda mens du pendler. Dette sikrer, at du til enhver tid kan drage fordel af enhver mulighed på kryptomarkedet.

Her har vi så et tilsvarende crypto projekt der hedder VeChain, som vil løse lignende problemstillinger som Maersk allerede løser med deres blockchain løsning. Men ja, Maersk tager nok fejl, og VeChain er en dårlig idé :-)

XSUPERBULLX skrev:

Du behøver kun at følge nogle få trin for at begynde at bruge Bitcoin 360 AI-appen til at handle kryptovalutaer. Besøg Bitcoin 360 AI officielle hjemmeside, find registrerings- eller tilmeldingsformularen og udfyld felterne ved at give os dine korrekte oplysninger, herunder dit bopælsland, kontaktnummer, fulde navn og e-mailadresse. Det er gratis at åbne en konto med Bitcoin 360 AI-platformen. Det næste trin, fortsæt med at finansiere din handelskonto. Minimumsindbetalingen er kun £250, hvilket gør Bitcoin 360 AI tilgængelig for næsten alle. Med disse midler kan du handle din foretrukne kryptovaluta som Bitcoin, eller du kan åbne flere handelsopsætninger på forskellige digitale aktiver. Bitcoin 360 AI-appen vil derefter begynde at analysere dine valgte kryptovalutaer og generere de nødvendige signaler, du kan bruge til at træffe informerede handelsbeslutninger.

Crypto Aktier

The European Union should move quickly to approve cryptocurrency regulation that prevents Russia from evading sanctions after invading Ukraine, according to European Central Bank President Christine Lagarde. “There are always criminal ways to try to circumvent a prohibition, which is why its so critically important that MiCA is pushed through as quickly as possible so we have a regulatory framework,” Lagarde said in a press briefing when asked if Russia could use cryptocurrencies to bypass penalties. Så nej det er ikke alene mine tanker længere.Edit: og for at svare på dit spørgsmål, nu da jeg regner med du svarer på mine: ja jeg har fulgt lidt med på hobbyplan i tråden:)

soga skrev:

Har du/I forestillet jer, at i takt med at crypto vinder mere og mere indpas (skulle det være fremtiden ?) - vil folketinget holde om med at lave love, og finanstilsynet langsomt udfaset ?

Hvordan kan du retfærdiggøre deltagelse i en debat, hvis dine tanker er, at ny teknologi betyder nedbrydning af hidtidige regler.Det er enten - en total misopfattelse - eller bare forsøg på at chikanere debatten.

Kig dig i spejlet, og tænk over din debatform - når du selv i et erkendelsesøjeblik kalder andre blinde og begrunder din egen dårlige debatstil med inspiration, har du svært ved at retfærdiggøre kritik af andres debatform.

Ja du kan. Vi sikrede designfleksibilitet ved udvikling af Bitcoin 360 AI-appen og har sørget for, at softwaren tilbyder en behagelig brugeroplevelse. Appen har en webbaseret grænseflade, hvilket betyder, at den kan bruges på en lang række internet-understøttede enheder, herunder mobiltelefoner, bærbare computere, stationære og tablets. Internetadgang og webbrowsere er de to vigtigste krav for at bruge Bitcoin 360 AI-appen, åbne en konto, finansiere kontoen og bruge appen til at handle med Bitcoin og en lang række kryptovalutaer. Takket være denne fleksibilitet kan du bruge Bitcoin 360 AI-appen til at handle krypto derhjemme eller endda mens du pendler. Dette sikrer, at du til enhver tid kan drage fordel af enhver mulighed på kryptomarkedet.

Biden og co. har allerede bedt Kongressen om regulering af stablecoins og Powell langede også ud efter dem i december. Så det kan godt være linjen bliver løsnet mht. en del af kryptomarkedet, men jeg tror EU, USA og Kina vil slå så hårdt ned på stablecoins, at det får svært ved at overleve i nuværende form på trods af, at jeg giver dig ret i at teknologi er svær at stoppe, når toget kører.  

Jeg ved ikke rigtig, hvorfor vi overhovedet snakker om det her :)

Du har fået svar et utal af gange, du læser dem bare ikke.

 Med 85 % årlig rente, komme ekstrem høj risici.

Redigeret af hostrup d. 12-01-2022 18:51

Backtesting

Det er sgu god værkstedshumor :-)

Tænker, at hvis du rammer den rigtige coin I crypto fra start, så tjener du flere % end en etableret aktie eller btc.

Redigeret af soga d. 07-01-2022 09:21

prangstar skrev:Åbenbart var Elon Musk helt på månen, da han påpegede at mining forbrugte for meget sort energi. Godt at pn-orakler lige kan sætte ham på plads.

Den korte forklaring er, at Bitcoin 360 AI benytter en algoritme til at handle kryptovaluta automatisk for dig. Der findes en række af denne form for handelsstrategier, som daytradere benytter. I dag har de fleste Wall Street firmaer lignende software til at handle for sig.

Emilbbs skrev:Crypto blev omtalt i millionærklubben for et par dage siden. Der kom en masse user cases. Blot til info

Dermed ikke sagt at aktier er dårlige eller mindre profitabelt. Jeg er bare mere til crypto 😉

jeg havde en mail hos wannadoo mener jeg det hed, den udbyder lukkede vist helt ned, hvis det er den mail så er jeg vel lost?

For isoleret set er det jo fint nok, at forbedre en lille område marginalt, men hvis prisen er en forringelse på stort samtlige andre områder af løsningen, så er det næppe den vej man skal gå.

Hvad er skattereglerne ved køb og salg af NFT?

Hostrup, når du træner til en pause i denne tråd så har jeg et meget konstruktivt spørgsmål som jeg godt kunne tænke mig et konstruktivt svar på. Man kan altid lære mere, og jeg er åben for at lytte :)https://www.pokernet.dk/forum/hvor-skal-jeg-koebe-crypto.html#post4473484

 Lovgivning !

Redigeret af soga d. 10-01-2022 21:03

Låne, for betale tilbage igen en uge senere, og stadig være eksponeret for mit asset i perioden

Skalerbarheden i blockchain er større end noget andet vi har lavet inden for it indtil videre, og det er ultranemt at skalere blockchain kontra et alm, banksystem, eller anden register system.

Opsæt din automatisk handelCointelegraph Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om jeg skal sige sælg og så har du tjent x antal mange penge , eller jeg skal tænke behold og de kommer tilbage til x antal mange mange mange mange penge.

 Du er som altid helt væk."Du svarer slet ikke på de interessante spørgsmål: Hvorfor skulle vi have interesse i at udskifte 3rd party? Og mere vigtigt, hvad er prisen?"Nej det gør jeg ikke.Du bad om eksempel på ting teknologien kan - det svarer jeg på intet abndet.Men du gør det til alenlange forklaringer.Du tog fejl !Og ja du bør holde dig fra at debattere med alle, da du tydeligvis ikke forstår hvad de skriver

CryptoLockers succes udløste fremkomsten af et antal uafhængige orme med samme navn, som i det store og hele arbejdede på samme måde, således CryptoLocker 2.0 - der oprindelig var tænkt som en variant af CryptoLocker, men som i sidste ende af sikkerhedsforskere blev betragtet som værende en klon på grund af iøjnefaldende forskelligheder i dens indre opbygning (således var den skrevet i et fuldstændig forskeligt programmeringssprog og anvendte en anden form for kryptering).

Jeg ikke bitter over jeg ikke har solgt , da det aldrig var noget der skulle være en del af min økonomi som sådan, men kan for første gang nok godt være lidt i tvivl om det tiden at skyde dem af og tænke det trods alt var sjovt og så glæde mig over en ekstra årsløn eller 2.

 Jeg aner intet om yield-farm og alt det der, men er det forstået ret, at de giver 85% årlig rente? I så fald, hvad er de forskellige risici?

 Deltager du overhovedet i debatten, eller leger du bare smagsdommer ?Lær at debattere i en ordentlig tone

 Politikeres dobbeltmoral er skræmmende Vi har i årtusinder brugt enorme mængder energi på at grave guld, og komme det i Nationalbankernes kældre. Anyway - dit spørgsmål:Ja selvfølgelig kunne man reducere mining forbruget enormt. Det ville bare være på bekostning af tilliden.Og det dræber ideen.

 Fra Yale-artiklen:Other mining operations have taken a similar tack. In Pennsylvania, cryptocurrency miner Stronghold Digital Mining is sourcing power from a plant that converts coal waste into electricity. In Montana, Marathon Digital Holdings is sourcing 100 percent of the electricity produced by a coal-fired power plant.

Dermed ikke sagt at aktier er dårlige eller mindre profitabelt. Jeg er bare mere til crypto

Biden og co. har allerede bedt Kongressen om regulering af stablecoins og Powell langede også ud efter dem i december. Så det kan godt være linjen bliver løsnet mht. en del af kryptomarkedet, men jeg tror EU, USA og Kina vil slå så hårdt ned på stablecoins, at det får svært ved at overleve i nuværende form på trods af, at jeg giver dig ret i at teknologi er svær at stoppe, når toget kører.  

 Fucking sygt!

Jeg forstår nu godt risikoen, vil jeg mene. Men 99% af befolkningen forstår ikke risikoen, eller sågar ved hvad ETH står for - det er korrekt. Fordi jeg tror på det, på den lange bane, og der er så mange gamle dinosaurer som ikke forstår sig på det, ser jeg det som århundredes investerings mulighed. 

Jeg synes faktisk tonen i de her tråde er blevet væsentlig bedre over tid. Jeg synes generelt folk taler pænt (dog til tider hårdt) til hinanden og der udveksles meninger. Jeg synes bestemt ikke jeg tilsviner nogen - og jeg forsøger som oftest at gøre mig umage omkring min tone, da jeg ved, at bølgerne hurtigt kan gå højt. Jeg har flere at mine "store modstandere" direkte på PM, hvor man kan tale væsentlig bedre sammen, f.eks. den største "lost cause" af alle los_champ :-)

 Ja det tror jeg at der gør i den vestlige verden. Der er jo allerede lande/områder som er mere glade for krypto end andre og har lovgivet på området/man kan betale sin skat i crypto, fx El Salvador, Paraguay, Miami, Schweiz, Ukraine. Det er bare et spørgsmål om tid før flere lande tilslutter sig festen. De kan godt blåstemple det og lave benhårde reguleringer samtidig ifbm. blåstemplingen.

 I call bullshit.

lilleper skrev:fald??? Du kan se det på coinmarketcap.com

Redigeret af Karlbeerg d. 10-12-2021 19:00

 Det synes jeg er et alvorligt problem, når krypto endnu ikke har vist, at det kan løse en reelt problem som nuværende skalerbar teknologi ikke kan mindst lige så godt.

Vi er så åbenbart ikke de eneste der er "helt ude af trit med virkeligheden og de muligheder der er lige for øjnene af dem", eftersom det ikke er min opfattelse at krypto-anvendelsen er eksploderet på trods af at teknologien efterhånden har en del år på bagen :-)

hostrup skrev:

Hvis I er så sikre på, at Bitcoin gennemløber nogle forudsigelige pris-cyklus så er der vel et argument for at sælge sine Bitcoin og købe ind igen når den er faldet og tage turen op i skyerne med en større Bitcoin beholdning?Ved godt at der aldrig er noget der er 100% sikkert, men hvis jeg var i dette marked og havde en så klar fornemmelse for hvordan kursen efter min bedste overbevisning vil udvikle sig, så var det nok et sats jeg ville tage.

Nu kommer jeg bare med et par eksempler på muligheder - så kan du jo bruge alenlange skrivelser på hvorfor det ikke kan lade sig gøre - ud fra dit synspunkt:

Det er nemt og hurtigt at registrere sig for Bitcoin 360 Ai.Registreringsprocessen i denne software er let og hurtig. Som godkendt kan du få adgang til platformen, hvor du kan handle og investere.

Bitcoin 360 Ai's succesrate inden for handel med kryptokurrency er 99,4%. Dette skyldes dets teknologiske overlegenhed, uovertrufne tekniske præcision og uovertrufne teknologiske overlegenhed.

For mange mennesker er det faktum, at Bitcoin 360 AI er så let at bruge, en af ​​de mest bemærkelsesværdige funktioner. Dette kan give fordele for både begyndere inden for krypto og mere erfarne handlende, da det giver brugerne mulighed for at fokusere på de vigtigere ting – som at foretage de rigtige investeringer.  jeg har aldrig satset på bitcoins og alle de andre ting. MEN jeg følger ham her på  youtube. ( sammen med  ca. 1,1 mill andre)  og han er god til at forklare. alle de scams der er med de der div. coins. og NFT´s. osv. jeg håber at i kan bruge det til noget. /nullerttps://www.youtube.com/c/Coffeezilla

Hvad tænker i andre om det hele ?

mathias1 skrev:

soga skrev:

prangstar skrev:

Om Peter Knight PRO INVESTOR

GRATIS TILMELDING

Bemærk venligst, at vi ikke er autoriseret til at yde investeringsrådgivning. Indholdet på denne side er udelukkende til orientering.

 Hurtige udbetalingerOg samme fastfrysning kunne de have undgået hvis de ejede guld, kontanter, våben, US bearer bonds etc etcForskellen er at på blockchainen efterlades digitale fodspor, så det er ikke rigtig velegnet til at undgå fastfrysning med målet om efterfølgende at have aktiv der kan bruges risiko frit.

 Det jeg har læst om det regulatoriske i EU så er det ekstremt stramt og kan ende tæt på et defacto forbud, hvilket kan få institutionelle til at trække sig. Nu bliver processen sandsynligvis speedet op og strammerne har fået serveret et ret populistisk argument.På den anden side så tror jeg heller ikke man skal underkende hvor stort det bliver i Ukraine og Rusland den kommende tid, hvilket vil speede processen endnu mere op i kryptoglade Østeuropa.Jeg tror det kommende år bliver et skelsættende år for krypto. 

soga skrev:Investorer bør ikke investere hele deres opsparing i bitcoinhandel. For at opnå passiv indkomst bør de kun investere en lille del af deres indtjening i Bitcoin-handel.

Fortrolighedspolitik

 Fordi fra 2021 februar til nu er jo en uendelighed i krypto verden.Jeg generelt aldrig gjort mig meget i Cel udover lidt små positioner.men de sidste 2-3 måneder har der været meget ballade om netop CEL

Det forventede crash er vist i fuld gang

 Så får jeg forklaret mig dårligt. Alle de crypto lån jeg har set kræver at jeg stiller eks. 1 million USDC til rådighed, jeg kan så i tilgift låne 750.000 i en valgfri crypto til X antal % i rente. Såfremt den crypto jeg har lånt stiger i pris overfor min sikkerhed bliver min sikkerhed brugt til at indfri lånet. Hvis jeg vil bygge mig et hus bliver det rimeligt svært at gøre ved at optage lån i crypto, da der (i hvert fald pt.) ikke kan optages lån i crypto hvor der stilles sikkerhed i form af lønindkomst, sikkerhed i husets værdi etc. Da alle crypto lån kræver du har likvider der overstiger lånets værdi. likvider du skal deponere hos långiver for at optage lånet...Bitcoin 360 Ai tilbyder mange handelstilstande og variabler, der kan tilpasses. Dette giver mulighed for maksimal tilpasning, så den passer til dine handelspræferencer.

 De 8% er betinget af du har låst $40.000 hos dem, og derudover stiller 200% af lånet som sikkerhed i crypto likvider. 

Trin 2: Foretag din første indbetaling

Jensen skrev:

NFT forbrændinger

Jensen skrev:

 Hvorfor skulle du dog afvige fra kursen ?Der er masser i dk. Der køber til kursen anytime uden fradrag.j

Med en demokontofunktion kan brugerne lære at bruge den automatiske handelsrobot og overvåge signalerne for at vælge de bedste muligheder for at tjene penge. For at starte auto-trading-tilstanden skal du blot vælge et af handelssignalerne eller teknikkerne og klikke på auto-trade-knappen.Er Bitcoin 360 Ai rigtig?

Hvad er den mindst tilladte indbetaling for Bitcoin 360 Ai-handelsrobot?

Du har sgu nok ret Hostrup - my bad :-)Her ii 2022 er Bitcoin mining næsten udelukkende baseret på grønt produceret strøm så det enorme strømforbrug har ikke længere nogen miljømæssig påvirkning.

Jeg er monster farvet af mit erhverv, det har jeg for så vidt aldrig lagt skjul på. Den finansielle sektor er pilrådden og den har været meget værre - og det siger ikke så lidt.

Altså kan jeg se hvad jeg købte en crypto i, og hvad den er faldet eller steget siden købet? Lidt som aktier?

Alligevel formår du at dissekere eventuelle usecases, ved at sætte dit helt eget valg af tilfældige parametre som du mener ikke kan overholdes, og derefter sviner du mennesker til der giver dig modspil.Har du i øvrigt tænkt over at du deltager i en tråd hvor du - erkendt af dig selv - du ikke ved meget om emnet men er modstander, og du får information, som du gang på gang afviser. Måske du skulle tænke den med Dunning Kruger igennem igen

Fedt du lige cherrypicker en specifik dato for at få det til at give mening

Der er - i modsætning til hvad du skriver - massere af potentielle use cases for Blockchain. (Uden at jeg udtaler mig om de i din optik, er bedre eller billigere)

Karlbeerg skrev:Jeg sælger for omkring 6k$ ADA. Da jeg selv bor i Aarhus, tænker jeg, at det er smartest, hvis køber bor i nærheden. Skriv en PB hvis det har interesse :)

PoolinWallet - Secure Custody – Apps i Google Play

 Standarden er pt. At du som minimum får kursen.Jeg ville endda nok runde lidt op hvis det en kontantdeal.Alt efter hvilken crypto du selvf. Sælger.Men er det ETH/BTC så det minimum kursen i salgsøjeblikket

Fordelszonen

Tak! 

Hvad er der så egentlig sket? A har nu 100 kroner, B har 100 kroner, C har 300 kroner og D har 500 kroner, mens E har -1000 kroner (100+100+300+500) men til gengæld ejer én BTC og håber du på et senere tidspunkt at kunne sælge sin BTC for en højere pris end 1000 kroner.

mathias1 skrev:

 Power to x forbydes? Hvis de kører på grøn energi, som ingen kan aftage alligevel er det vel fint nok?

Redigeret af hostrup d. 09-01-2022 23:18

Redigeret af hostrup d. 10-01-2022 19:03

Jensen skrev:

Martin Lewis er en tv-personlighed, som på bedragerisk vis har rost kryptovalutahandelsbotten Bitcoin 360 AI. I et blogindlæg afkræftede han rygterne om, at han ikke havde noget at gøre med det.

Abonnér

Fra den første artikel:

Det installerede malware krypterer så filer på tværs gennem lokale harddiske og netværksdrev og logger hver krypteret fil til en registernøgle. Processen krypterer kun datafiler med visse filtypenavne, indbefattet Microsoft Office, OpenDocument og lignende dokumenter, billeder og AutoCAD filer. Den installerede malware viser en besked, som meddeler brugeren at filerne er blevet krypteret og kræver sødvanligvis en betaling på 400 US$, eller Euro, via en anonym, forudbetalt kvittering (f.eks. MoneyPak eller UCash), eller en tilsvarende sum i Bitcoin´(BTC) indenfor 72 eller 100 timer – i modsat fald vil den private nøgle på serveren blive ødelagt og ingen vil nogensinde være i stand til at gendanne filerne (eller i hvert fald havde yderst svært ved det).

https://www.verywellmind.com/an-overview-of-the-dunning-kruger-effect-4160740

Har du hørt om the scalability trilemma?  Jensen skrev: Det er sgu da ok at millioner af banker har et enormt strømforbrug - de håndterer trads alt miliarder af transaktioner.Bitcoin har et stort strømforbrug, men håndterer pr. 10/1-2022 åbenbart kun 266743 transaktioner om dagen.Du siger du har svaret på spørgsmålet - hvad er strømforbruges så pr. transaktion???Og så er debatten jo også blevet en smule skævredet, når Mærsk nævnes som en kryptovaluta-usecase - det er så vidt jeg ved kun selve blockchain-teknologien der skal bruges uden der bliver knyttet en kryptovaluta på. Det samme gør sig gældende for den australske børs der også benytter blockchain uden kryptovalutaen. 

Nogen der har lyst til at "refere" mig til crypto.com og få oprettelsesbonus? Hvis man kan det.Er Bitcoin 360 AI blevet omtalt i medierne eller godkendt af en berømthed? Berømtheder og kryptovalutaer:

1) Det kan løse nogle problemer i U-lande uden velfungerende banksektor 2) Der kan foretages transaktioner uden mellemmand3) Der kan långives uden mellemmand4) Der kan gives realkreditlån uden mellemmandAd 1) Enig med dig - jeg kan da godt forestille mig, at der faktisk er nogle i uudviklede lande som kan have fordel af krypto - det vil ganske givet være med mange ulemper, men stadig bedre end det problematiske system der aktuelt er til rådighed i landet.

Når man lader sig irritere, så er det altid fint, at blive bekræftet i, hvad man er oppe i mod:

hostrup skrev:

Solgt dem alle i 0.04x

Hvad er Bitcoin Robots? Nogle oplysninger om bitcoin ATM!

Og det er derfor at BTC's usecase aldrig bliver småkøb, når folk i fx El Salvador skal købe en banan, men at de gør brug af en L2 scaling solution, i dette tilfælde lightning netværket. Grundet "the scalability trilemma" bliver bitcoin alene aldrig lige så billigt eller i nærheden af VISA.

Krypto måske kosher - ikke bitcoin i disse miljø-fokuserede tider.Nogen kloge hoveder der kan vurdere om man kunne "kopiere" bitcoin, men begrænse minerne til nogle enkelte rundt omkring i forskellige lande?(lige nu er "hashing-opgaven" ekstremt svær fordi der er så ekstremt mange miner.)

Måske er du interesseret i ...Jeg forstår nu godt risikoen, vil jeg mene. Men 99% af befolkningen forstår ikke risikoen, eller sågar ved hvad ETH står for - det er korrekt. Fordi jeg tror på det, på den lange bane, og der er så mange gamle dinosaurer som ikke forstår sig på det, ser jeg det som århundredes investerings mulighed. 

Følg trinene for at købe digitale mønter gennem bitcoin ATM!

2. Din konklusion er skæv - BTC er 1400% oppe på fem år, så ingen kan - hverken opad eller nedad gående - betegnes som stabil eller non inflationær i forhold til FIAT

Men lige pt. tager jeg mere udgangspunkt i virkeligheden her og nu fremfor hvad det måske kan blive. 

 Den definition du lige opfinder her på at et lån ikke er et lån fordi der er stillet sikkerhed. Hvor har du den fra ?

For at bringe det hen på et niveau hvor det er forståeligt:

Virksomheden hævder, at Bitcoin 360 AI-platformen kan generere en daglig fortjeneste på op til 1.000 dollars. Dette er ikke sandt. Vi kan ikke give et specifikt afkast, fordi overskuddet afhænger af mængden af investerede penge, markedets tilstand, den anvendte handelsplatform, forudgående viden om kryptovalutaer og risikotolerance.

 Du har ret i at det er to forskellige ting, og det nok kan skævvride debatten lidt. Men samtidig starter de fleste blockchain projekter som et crypto-projekt med en underlæggende valuta.

 Så bare et tilfælde at Putin for nogle uger siden giver mulighed for den digitale løsning i stedet for den fysiske du beskriver. Og igen der er skrevet meget om det også troværdige medier der normalvis har kilderne i orden. 

Nej det gjorde jeg sådan set ikke bare! Og sådan kan man blive ved.Hvad med du bidrager lidt til tråden med nogle velovervejede indlæg i stedet for at sidde og hakke panden i F5 og svare på samtlige indlæg indenfor 30 sekunder?

 Bare lige for at underbygge den fossile del.

Bitcoin

 Krusninger i en kæmpe uptrend for Blockchain teknologi

 Nu skal vi lige skille tingene lidt ad. 

mathias1 skrev:

Låne, cashe ud og afbetale et andet dyrere lån

 Det var faktisk ventet i krypto land, celcius har altid været et tvivlsomt project.Man kan prøve at google deres portofølge manager hun er 24 år hedder jessica.og hvis man lige google episode 349 samtidig så det sgu noget af et karriereskift.men ja der godt nok blodbad i krypto idag. Men det erder jo også på aktiemarkedet

 Det er fandme en god/liret/syret historie, hvis du finder frem til dem. Altså hvis det var i sin spæde start og du købte for et par hundrede kroner kan du vel have alt imellem en 25-100 stykker.Jeg havde nok gjort et ihærdigt forsøg tilbage i slut 2017 da den toppede forrige gang.Yikes hvor vildt

Nå ja - en ting er at en transaktion i gennemsnit brugte 50 US husholdningers daglige forbrug af EL, en anden er at der i gennemsnit blev smidt hvad der svarer til 2 iphone minis ud! (forældet mining udstyr) Gad vide hvornår crypto-fansene indser at der nu findes power-to-x, så selv 'grøn overskuds-strøm' er spildt på mining (bør bruges på at skabe brændstof)

Nøglefunktioner i Bitcoin 360 AI

 Det er din holdning.

Dansk rickrick skrev:Det er altid morsomt at høre pro kryptos forsvar via whataboutism - om det så er ædelstens industrien, Google eller Facebook, der står for skud i denne form for ikke-argumentation.Det engelske ord ‘whataboutism’ eller ‘whataboutery’ beskriver et retorisk forsvar, som handler om at rette opmærksomheden over på et tilsvarende eller større problem for eksempel hos diskussionsmodstanderen.For at gøre det helt tydeligt kommer her et opstillet eksempel:Person 1 til person 2: »Du gør det forkert.« Person 2 til person 1: »Du gør det også forkert.«

Platformen hævder, at brugerne kan tjene 1000 dollars dagligt ved at gøre ingenting. Denne påstand er højst sandsynligt falsk. At bruge en cryptocurrency trading robot betyder ikke, at du ikke behøver at gøre noget, og det garanterer heller ikke det beløb, du vil tjene. Fordi det at opnå overskud ved hjælp af Bitcoin 360 AI afhænger af brugerens forståelse af kryptovalutamarkedet og hvordan man maksimerer overskuddet med robotten.

250$

grovfil skrev:Jeg har forsøgt for noget tid siden at lede lidt, man fandt ikke noget.I den spæde start for bitcoin og det også kom op herinde der købte jeg også for et par hundrede kroner, jeg har aldrig tjekket op på det men den/de bør vel eksistere et sted.hvis en detektiv har lyst at grave, så giver jeg en tredjedel hvis noget dukker op. Jeg vil tro jeg har haft kommenteret herinde om hvordan jeg skulle købe.finder vi en mulig wallet eller hvad det hedder, så er jeg ret sikker på jeg har en god fornemmelse for min daværende email og kodeords muligheder.giv gas hvis en har lyst, jeg ved ikke selv hvor jeg skal starte. Det er helt tilbage i start tiden.

lilleclown skrev:

- Terra faldt 95% på ca. 6 timer

Kan jeg bruge Bitcoin 360 AI-appen på min mobilenhed?

På den anden side bliver man ved at købe en ETF direkte ejer af dens indhold, hvilket fører til forskellige skattefakta, når man holder futureskontrakter og gearede positioner. I mellemtiden beskattes TNT'er ikke, før de er solgt.

Forskel mellem atommasse og atomnummer

Hvad Putin gør og dine spekulationer om det må du have i fred, kan blot konstatere at du - i mine øjne - i lighed med rigtig mange andre - ikke rigtig forstår det "bare" er en teknologi, og misbrugsfrygten er meget indbildsk/ikke sat i relief.

Vedligeholdelsesgebyr

Det unikke ved en Bitcoin robot som Bitcoin 360 AI er, at den giver almindelige investorer muligheden for at handle på samme måde, som de store firmaer gør på Wall Street. I min Bitcoin 360 AI anmeldelse vil jeg forsøge at give dig svar på alle de spørgsmål, som du sidder med.

Mus

MrFlex skrev:

Kommer der en coin eller kan man på nogen anden måde investere i dem?

TheRoyalLuka skrev:

Microstrategy  Social Intelligence for CryptoLunarcrush

For at komme i gang på Bitcoin 360 Ai skal du gå til deres hjemmeside.

soga skrev:

Prognoser, der kommer ud af sektoren, siger, at bitcoin-minedriftens sværhedsgrad forventes at tilpasse sig pr. 12 % i næste uge. Hvis dette sker, vil det være den hidtil højeste sværhedsgrad for år 2022, men en række faktorer gør dette til et muligt udfald.

 dunning kruger - lolDu er klar over at intet i noget som helst jeg har skrevet i denne tråd handler om mine evner ?

Åbenbart var Elon Musk helt på månen, da han påpegede at mining forbrugte for meget sort energi. Godt at pn-orakler lige kan sætte ham på plads.

Jeg er ikke klogere end andre, men jeg har brugt de sidste par år om at sætte mig ind i DeFi og eksperimentere med det, så det ved jeg lidt om, omend jeg lærer noget nyt på ugentlig basis.

Så hostrup scenen er din ...

Jeg skal på en PC for ordentligt at kunne gå baglæns i mails og PN sider, så tror jeg venter til knægten kommer med sin skærm til vores stationære, måske han også vil være med mod en evt findeløn 😉

Jeg synes det er absurd, at I ikke vil forholde jer til det abnorme energi forbrug. Ligesom jeg synes det er absurd, når danske landmænd forsøger at argumentere for, at deres animalske produktion er "grøn", fordi andre lande bruger mere CO2 når de producerer kød.

Fleksibel tilpasning

 10k-15k Var BTC by the way ikke en inflations hedge? Synes ikke rigtig det virker sådan 🙄

TheRoyalLuka skrev:@hostrup

bitcoin360 til rådighed

More actions
 
google-site-verification: google0765062466301880.html